Bewindvoering

Voor veel mensen is het bijhouden van de administratie een lastige taak. Vooral als je niet inzichtelijk hebt wat je inkomsten en uitgaven zijn. Hierdoor kun je soms in de schulden komen.

De administratie wordt dan een erg vervelende taak en al gauw heb je geen idee meer hoe je er voor staat. Het maken van schulden is vaak makkelijker dan het oplossen van schulden.

Daarnaast zijn er ook mensen die een geestelijke of lichamelijke beperking hebben waardoor zij niet in staat zijn om de eigen financiën (tijdelijk) te regelen.

Asgard Advies biedt hier ondersteuning en hulp in de vorm van beschermingsbewind. De financiën worden op orde gebracht. Een fijne gedachte!

Uw situatie:

U heeft schulden en weet niet welke weg u moet bewandelen om hier uit te komen. Betalingsregelingen? Gemeente benaderen? Er zijn deurwaarders? Daarnaast is het openen van de post een last en stelt u het uitzoeken van de administratie alsmaar uit.
U (of uw familielid) heeft een geestelijke of lichamelijke beperking en u bent op zoek naar een bewindvoerder die persoonlijke aandacht kan geven zonder dat u zich een nummer in een grote organisatie voelt.
Momenteel verzorgt uw kind de administratie en u wil dit graag uit handen geven om uw kind niet te belasten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.